icon-arrow-right
Homeover ons

Wie zijn wij?

Wij zijn gevestigd in Sas van Gent (Zeeland) en werken tevens vanuit het kantoor van KWS Infra Roosendaal-Sas van Gent. De werkzaamheden omvatten ontwerp, realisatie en onderhoud van kades, loswallen, remmings- en geleidewerken. Daarnaast voeren wij kleinschalige betonwerken uit, richten we jachthavens in en zijn we actief in de industriële civiele werkzaamheden.

Wie zijn wij

Aquavia is sterk in het uitvoeren van onderhoud. Zo behoren zowel het onderhoud- als de calamiteitenopvolging van diverse belangrijke vaarwegen en kunstwerken al jaren tot ons werkpakket. Tevens hebben wij een goede naam opgebouwd in het onderhoud en oplossen van calamiteiten in belangrijke kanalen, vaarwegen en (zee) havens. Zo zijn wij ook al geruime tijd betrokken bij het onderhoud van de belangrijke waterdistricten Zeeuwse Delta, Oosterscheldekering, Vaarwegen Zuid-Holland en Limburg Noord.

Oplossingen op maat

Of het werk in beton, staal, hout of andere materialen gerealiseerd moet worden, wij leveren u oplossingen op maat en passend in de beschikbare budgetten en tijdsplanning. Constructiewerkzaamheden voeren wij uit in onze eigen goed geoutilleerde constructiewerkplaats in Sas van Gent. Met behulp van een eigen werkschip zijn we op tal van plaatsen in voornamelijk de provincies Zeeland en Brabant actief, maar ook buiten deze provincies en in België komt u ons tegen!

Aquavia is een slagvaardige, overzichtelijke onderneming die nauw samenwerkt met haar moederbedrijf KWS en landelijke opererende zusterbedrijven van het VolkerWessels concern.

+